Partners


Partners van Tough Rangers

Subsports UK is onze kleding leverancier voor onze OCR kleding, waarom?

Omdat wij graag met het beste lopen, Subsports is goede en degelijke kleding voor de OCR sport, ze hebben een hoop kleding lijnen van koud to warm, lang en kort, beginner of gevorderd. Wij houden van de kleding. ook nieuwsgierig, klik dan op het logo en je komt automatisch op hun pagina.

Berndsen IT Services, is een bedrijf gespecialiseerd in intergratie van software solutions in u nieuwe en of bestaande netwerk. Zij kunnen dit begeleiden van begin tot het einde. Ook kunnen ze betrokken worden in de denk en ontwikkelingsfase van het project.

Voor meer info, neem dan contact op met paul@berndsen-it-services.nl

Dutch Mud Men Shop, wie kent dit nog niet, ze waren de eerste en langst bestaande obstacle gear shop in de Benelux, dit is de place to be als je speciale obstacle gear nodig hebt. Hier verkopen ze alles wat je maar kan bedenken voor obstacle running: speciale schoenen, handschoenen, Dryrobes, speciale sokken, enz, enz. Een echte aanrader als je gear nodig hebt. Check out hun webshop of bezoek hun winkel in Lieshout voor persoonlijk advies.

Salomon is een wereld speler als het gaat om avontuur, wij zijn super trots op ze als sponsor.

Het merk is niet bang voor outdoor activiteiten en geen berg is te hoog, ze maken kleding en schoeisel voor de echte outdoor liefhebber. Super kleding, warme jassen, regenkleding je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Hun SpeedCross schoenen en S-Lab schoenen zijn een wel bekende in de OCR wereld. Maar ook voor trail hebben ze mooie spullen.

Check out hun website.

OCR International is een onafhankelijk bedrijf dat zich bezig houd met keuring, keurmerk, veiligheid en verzekeringen voor de obstacle wereld, de sport wordt steeds populairder en er komen dus steeds meer events die hier een graantje van willen meepikken alleen is de veiligheid dan niet vaak een hot topic. Dit kan dan met de hulp van OCR International voorkomen worden, door advies, keuring en verzekeringen van je events. Ook kan OCR International mashals-scheidsrechters leveren voor je event als hier behoefte aan is.

Strong Viking, de legende. Wie kent ze nog niet, dit is de race der races op obstacle gebied. Voor ieder wat wils, met korte afstand van 7km om mee te beginnen naar de gevorderde 13km en tot de expert afstand van 19km. Dit is wel de obstacle run die je eens gedaan moet hebben. Mooie locaties, professionel gebouwde obstakels, mooie uitdagingen.

Kortom een aanrader van onze kant. Dit is bij onze leden wel het meest geliefde event. Met runs in binnen en buitenland. Check de site en als je interesse hebt dan hebben wij nog wel een mooie kortings code voor je. Ook heeft Strong Viking een eigen race event voor de meer geoefende lopers. Check ook ff de kortingscode op onze korting pagina.

COPYRIGHT © 2019 TOUGH RANGERS