Wie zijn wij


Wie zijn wij:


OCR Tough Rangers is een vereniging die speciaal is opgericht voor het beoefenen van de OCR sport. Wij zijn een redelijk nieuwe vereniging en onze officiele oprichtings datum is 20 Oktober 2016 volgens de Kamer van Koophandel.


De vereniging is opgericht om meer gelijk gezinde en OCR liefhebbers samen te brengen en gezamelijk het beoefenen van de sport. Omdat de sport nog erg nieuw is voor de meeste (oorsprong gaat terug naar 1987) en er in Nederland nog weinig verenigingen zijn, wilde wij dit gat opvullen.


De vereniging is ontstaan door 2 initiatief nemers die helemaal verslaafd zijn aan de sport en graag hun belevingen en ervaringen willen delen met andere die dezelfde verslaving en lief hebberij hebben.


Zo wilde wij in de obstacle wereld ons zelf onderscheiden van de rest door een officiele vereniging op te richten voor leden, met leden en door leden.


Samen genieten van de sport en van elkaar leren. Zo willen wij zoveel mogelijk dingen mogelijk maken voor een vast bedrag per jaar. Te denken aan diverse gespecialiseerde trainingen, familie BBQ, familie dag en nog veel meer als het budget het toe laat.Onze vereniging kent verschillende klasse lopers en ervaringen, die varieren van:

- Wedstrijdlopers (met Europees - en Wereld Kampioenschap ervaring in deze sport).

- Plezier lopers met ervaring.

- Beginners.

- Kids   (vanaf 12 jaar).

Maar ondanks de verschillende niveaus zullen wij elkaar altijd helpen en met elkaar en van elkaar leren.

Door onze grote variatie aan lopers / leden lopen we ook vaak samen op runs, dus zoek je nog een buddie voor runs, dan ben je hier ook zeker op de juiste plek. Wij zullen ook zorg dragen dat als onze jeugdleden op runs lopen dat we altijd ervaren en volwassen begeleiding met ze mee hebben lopen om de juiste instructies te geven, toezicht te houden en te helpen.


Wij supporten elkaar op het parcours en naast het parcours. We reizen vaak samen naar de diverse runs en ook als sommige van onze leden een uitdaging aan gaan zoals een Iron Viking (42km) of een Ultra Viking (+65km) dan staan we langs de line en supporten wij elkaar en slepen we elkaar naar de finishlijn om ieder zijn doel te doen slagen. Samen sterk.


Bij onze trainingen zullen we ook rekening houden met de ervaringen van de leden, zo zullen we zoveel mogelijk de trainingen opdelen aan de hand van ervaringen en kunnen, want tenslotte is iedereen welkom bij ons, ons hoofd motto is dan ook "Plezier en Respect".


Heeft u intresse gekregen in de Tough Rangers en zou u misschien meer willen weten over ons, neem dan contact met ons op, dit kan op een hoop verschillende manieren en wij streven erna om u zo snel mogelijk antwoord terug te geven met de juiste informatie.


Zie onze contact pagina voor de verschillende mogelijkheden van contact.


Check ook even onze Facebook site met de laatste updates, nieuwtjes, verhalen en meer foto's.


COPYRIGHT © 2019 TOUGH RANGERS